Het is zover, de Grote Clubactie is officieel begonnen! Ons doel is om zoveel mogelijk Grote Club loten te verkopen en hiermee geld in te zamelen voor onze Jeugd Activiteiten Commissie. Zo kunnen we fantastische activiteiten blijven organiseren voor onze jeugd.

Stijn en Daan (JO9) hebben afgelopen dinsdag de aftrap gegeven tijdens de maandelijkse businessavond van de Business Club Zuiderzee. Met een geweldige presentatie over de Grote Clubactie hebben zij meteen al succes behaald! Nico Klein van onze Vleeswarenspecialist Alie en Nico Klein heeft als eerste een Superlot gekocht voor sv Huizen!

Onze “2e Daan” uit de JO8 heeft zijn eerste grote club Superlot verkocht! Diego Smulders van Diego Sports was zaterdagochtend de gelukkige ontvanger, persoonlijk overhandigd door Daan zelf. Ontzettend bedankt, Diego! Dankzij jouw steun blijven we fit en blij!

Ook Ezra uit de JO8 heeft gescoord! ATM-Chiptuning BV uit Baarn steunt onze jeugd door een Superlot aan te schaffen en maakt daarmee kans op de vele prijzen, waaronder maar liefst €100.000 uit de prijzenpot van de Grote Clubactie! Helaas is de eigenaar de komende twee weken niet in Nederland, dus het fotomomentje volgt nog. Dank jullie wel voor de steun, ATM-Chiptuning BV!

Tot slot kregen we het geweldige nieuws dat Martijn Spilt van Maxima Seafood ook een Superlot heeft aangeschaft! Hoewel hij het fotomomentje heeft overgeslagen, is zijn bijdrage absoluut meer dan een vermelding waard. Ontzettend bedankt, Martijn!

Help mee en koop zoveel mogelijk loten voor onze jeugd! Samen kunnen we ons doel bereiken.

Een Superlot koop je via: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/

Samen maken we er een groot succes van!

Vragen? groteclubactie@svhuizen.nl